Depune un proiect


Ajutor pentru beneficiarii de proiecte

Sunt examinate 2 cazuri de depunere și anume când beneficiarul depune singur proiectul și atunci când depune în format de hârtie semnat olograf la sediul GAL.

1. Prezentările video atunci când beneficiarul se înregistrează în MLIS și depune proiectul el însuși.

2. Prezentările video atunci când GAL-ul înregistrează beneficiarul în MLIS și depune proiectul cu toate materialele aduse de beneficiar la sediul GAL în format de hârtie.

Examinați APEL-urile unde doriți să aplicați pentru finanțarea proiectului dvs.

GAL-urile lansează APEL-uri de recepționare a cererilor de finanțare a proiectelor. Examinați cu atenție APEL-urile, profilurile GAL-urilor și UAT a fiecărui GAL pentru a depune cererea de finanțare a proiectului dvs.

Atenție!!! Indicați Raionul și Localitatea unde doriți să implementați proiectul dvs. Proiectul poate fi implementat doar în UAT a GAL-ului selectat. Regulamentul de aplicare a unui proiect îl veți găsi la fiecare APEL inițiat de GAL  

 

VEZI APEL-urile

Înregistrați-vă pentru a depune un proiect

Implementarea proiectului se va face în una sau mai multe localități din GAL. Fiți atenți la localitățile din GAL, sediul dvs. juridic sau oficiile teritoriale trebuie să fie în UAT ale GAL-ului selectat, altfel veți fi excluși din lista de finanțare. Vă rugăm să examinați cu atenție regulamentele de la APEL-urile inițiate de GAL-uri.

Depuneți o cerere de înregistrare beneficiar nou și obțineți acces la panoul de bord

Înregistrare beneficiar

Autentificați-vă pentru a gestiona proiectul

Gestionați proiectul și finanțarea.
Extrageți și depuneți rapoarte. 

 

Autentificare